عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا در تدارک اسکورت نظامی نفتکش‌ها در تنگه هرمز

مارک اسپر، کاندیدای پست وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد اسکورت نظامی نفتکش‌های که از تنگه هرمز عبور می‌کنند، مانع از حمله بیشتر به کشتی‌ها خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، برایان امور، مسئول ویژه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا در اظهارات جداگانه‌ای اعلام کرد وزارت دفاع و وزارت خارجه آمریکا قصد دارند روز جمعه ابتکار امنیت دریایی برای خلیج فارس، تنگه هرمز و خلیج عمان را رونمایی کنند.

 

هوک گفت: این اسکورت نظامی باید بین‌المللی شود. عمده نفتی که از طریق تنگه هرمز عبور می‌کند به مقصد آسیا می‌رود و بسیار اهمیت دارد که کشورهای این منطقه نقشی ایفا کنند.

 

اسپر ایده گشت‌زنی نیروهای نظامی یک گروه ائتلافی کشورها در تنگه هرمز را پس از حملاتی که در ماه مه و ژوئن به نفتکش‌ها در خلیج عمان انجام گرفت، مطرح کرده بود.

 

برایان هوک به خبرنگاران گفت: شماری از کشورها پس از حملات اخیری که به نفتکش‌ها انجام گرفت، از آمریکا امنیت دریایی بیشتر را درخواست کرده‌اند. وی حاضر نشد به نام کشورهایی که امنیت بیشتر را درخواست کرده‌اند، اشاره کند و به جزییات طرح اسکورت نظامی نفتکش ها نیز اشاره ای نکرد.

 

بر اساس گزارش پلاتس، در این بین تاکشی ایوایا، وزیر دفاع ژاپن گفت: ژاپن برنامه‌ای برای ارسال نیروهای دفاعی به ائتلاف تحت رهبری آمریکا در تنگه هرمز ندارد. حدود ۸۰ درصد از واردات نفت ژاپن از تنگه هرمز عبور می‌کند و یکی از کشتی‌هایی که در ۱۳ ژوئن هدف حمله قرار گرفت، تحت اداره یک شرکت ژاپنی بود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده